Din hälsa är viktig för oss

Vi hjälper våra kunder att må bättre.
Prova vår 21 dagars utmaning NU

Ditt bästa jag

Jag har alltid varit knubbig men min vikt stegrades rätt så rejält efter att jag fött mitt andra barn 2013 och jag kom över 100kg. Jag testade LCHF under två år och gick ner en ca 20kg, men jag mådde inte så bra mot slutet, allt kretsade kring hur jag skulle kunna hitta LCHF substitut mot ”vanlig mat”. Rätt så snart hade jag gått upp de kilona jag hade tappat, plus att jag la till fler kilon. Risken för diabetes ökades rejält, mina värden såg inte bra ut.

Jag testade Herbalife produkterna till och från under rätt så många år, men la inte ner så stort engagemang. Sen blev jag peppad till att vara med på en 21-dagars utmaning, det fick mig att ta tag i min övervikt och bryta mina dåliga vanor. Jag har goda kunskaper om bra mat,jobbar som kock, men behövde en spark där bak för att ta tag i det.

Äntligen känner jag att jag börjar hitta tillbaka., Jag har fått mer ork till att välja rätt mat. Jag har kommit igång med att träna. Energinivån har ökat rejält! Jag ser resultat både på vågen och när jag mäter mig. Allt känns lättare nu, när jag använder Herbalife Nutritions produkter så som rekommenderas.

Jag har en lång väg kvar till målvikten, men nu känns det, som att jag kommer att klara det.

Resultat - Benny före och efter

Benny

Jag var sjukskriven i flera år på grund av utbrändhet och då blev det mycket stillsittande, godis, läsk och vikten ökade väldigt mycket. Under sjukskrivningen så blev jag rekomenderad att testa Herbalifes produkter. Jag var väldigt skeptisk i början, men nu är jag övertygad om att jag kom tillbaka till arbetslivet mycket snabbare med hjälp av produkterna.

Nu jobbar jag heltid och tar shake varje morgon då jag märker att jag klarar arbetsdagen bättre. Valet var inte så svårt att under 21-dagars utmaningen testa shake till både lunch och mellis. Och vilket BRA VAL jag gjorde. Jag ORKAR ÄNNU MER om dagarna både som fritidspedagog och hemma. Mina kollegor och även föräldrar undrar hur jag kan vara så pigg och full av energi. Mitt svar är enkelt ”HERBALIFE”. Jag har knappt tränat, det jag har gjort är att jag har blivit medveten om vad jag stoppar i mig. Men träningslusten ökar för varje vecka som går så antal träningstillfällen ökar.

Vinsten har blivit att jag har gått NER I VIKT, fått mer muskler, minskat i omfång, orkar mera saker och att jag känner STÖRRE LIVSGLÄDJE .

Resan mot ett BÄTTRE LIV har bara börjat för mig, jag blickar framåt med optimism och glädje.

Resultat av herbaline

Charlie Ivarsson

Tidsperiod: 16/11 - 10/1 (8 veckor)

Använda produkter över dagen: 2xF1, 2xF2, 3xNutrition Active, 2xN.R.G, CR7 (träning), Liftoff (träning), 2xHerbalifeline Max, Rebuild Strength (träning). Plus Super Magnesium från Life då Herbalife inte har någon bättre produkt just för magnesiumintag.

Utvecklingen under 4e veckan är marginell på vikt och mått men står inom parentes på Benböj, Bänkpress, Dips, Rodd, Militärpress och Marklyft.

Resultatet:

 • Benböj 5*5: 40kg / 100kg (+150,0%)
 • Bänkpress 5*5: 30kg / 70kg (+133,3%)
 • Skivstångsrodd 5*5: 30kg / 60kg (+100,0%)
 • Dips 3*15: Kroppsvikt / KV +20kg
 • Militärpress 5*5: 30kg / 50kg (+66,7%)
 • Marklyft 1*5: 40kg / 120kg (+200,0%)
 • Chins 3*10: KV+15kg / 2*5 KV+20kg, 1*5: KV+60kg
 • Vikt +5,3kg
 • Axlar +6cm
 • Bröst +4,5cm
 • Biceps +4,5cm
 • Lår +4cm
 • Midja -4,5cm
 • Fett -2,5% och jämnare fördelning
 • Muskelmassa +3,5kg aktiv massa
Resultat av herbaline

Katja Widen.

Före och efter bilder på Katja.

Resultat av herbaline

Eva Vadenmark

Före och efter bilder på Eva.

Resultat av herbaline

Sabina Edlund

Före och efter bilder på Sabina.

Välkommen att boka en genomgång av ditt kostupplägg och din livstil på telefon eller på plats.

När skulle vara en bra tid för dig. Vi  går igenom ditt upplägg, identifiera svagheter och styrkor och du får förslag till förbättringar.Viktkontroll förutsätter att ha näringsbalans och balans gentemot sin aktivitetsnivå. Bara att starta dagen med en bra frukost kan göra mycket för hur resten av dagen utvecklar sig.