Eva Vadenmark
Så här blev det för mig

Eva innan viktnedgång. Hon ser ledsen ut.

Trött, sliten konsult och mamma med ett otroligt intensivt schema.

Jag tror, att jag åt för bli pigg igen, men jag behövde inte kalorierna. Att träna försökte jag, men jag klarade inte att prioritera mig själv på samma sätt som andra. Konsultlivet innebar, att jag åt ute, många dagar upp till 3 gånger på en dag. Kg efter kg satte sig på min kropp och jag kände inte igen mig. Vem hade jag blivit? Det var en hemsk upplevelse att inte ha kontroll.

Vem är jag?

Jag är psykolog, terapeut och livsstilscoach. Jag är dessutom trebarnsmamma, som nu kvalificerat mig vidare till att också bli farmor. Dessa erfarenheter och min kunskap om näring och om förändringsprocesser garanterar, att jag har mycket att bidra med - för att hjälpa dig att komma tillbaka till ditt bästa jag. Att jag dessutom erfarit att stå utan lösningar i ett bråttom-liv - vad det kan innebära för både självkänsla och självförtroende, vet jag.

Känner du igen dig?

Att få möjlighet att använda Herbalifes näringsprodukter och äntligen, äntligen hitta ett sätt som gjorde, att jag kg för kg kom tillbaka till mig, till skidåkar Eva, till joggingspåret och till cykeln, vilken känsla detta var!

Mina erfarenheter med Herbalifes näringsprodukter, tillägget coachning och energin från alla andra, som också tappat bort sig i kostrikets myriader av utmaningar, berikade mig. Allt detta hjälpte mig att få resultat.

Den lyckan vill jag, att du som ger mig och produkterna ditt förtroende, skall få uppleva.

Risk? Ingen. Du har nämligen 30 dagars pengarna tillbaka garanti on top of everything.

Eva efter viktnedgång när hon har cyklat. Hon ler.

Nu

Det är enkelt att integrera Herbalife näringen i mitt kosthåll.

Själv har jag fått både näringskontroll och kalorikontroll. Sparar både tid och pengar. Det är så härligt.

Resultat har jag fått många, och det som känns allra roligast är: jag har kommit i form igen. Gillar bilden av mig i spegeln. Lever ett aktivare liv än någonsin och orkar med det mitt i arbetsdagarna. Ett aktivt liv med toppnäring – vilken utdelning när det gäller viktkontroll och energi. Toppenform helt enkelt.