Herbalife för ett hälsosammare liv!

En kvinna gör en smoothie med blåbär och banan.

God och nyttig måltidsersättning för viktnedgång!

Herbalife proteinshake - Frukostpaketet

Önskar du att gå ned i vikt, få en mer balanserad vardag eller få en proteinrik frukost i form av en shake? Våra herbalife produkter hjälper dig att skapa en balans i vardagen. Köp dina herbalife produkter direkt hos oss. Vi hjälper dig att hitta det produkter som passar dig bäst. Få en komplett kost med näring som ger extra energi!

Kontakta oss
En kvinna ställer en orange-smoothie på diskbänken.

Herbalife nutritionen för en god start!

Börja morgonen med lite Aloe Vera Örtkoncentrat i ett stort glas vatten. Aloe Vera är balsam för magen och innehåller över 70 olika näringsämnen och enzymer, som är bra för matsmältningen. Det är ett bra sätt att ersätta den vätska du förlorat under natten. Fortsätt sedan med Herbalife Formula 1 smoothie som innehåller sojaprotein, sunda kolhydrater och hälsosamma fetter. Shaken innehåller även viktiga vitaminer och mineraler och ger bra näring inför dagens utmaningar.

Frukostpaket med Herbalife Nutritions örtdryck

I vårt frukostpaket ingår Herbalife Nutritions örtdryck. En riktig mirakeldryck som bland annat stöttar din förbränning. Den innehåller extrakt av grönt och svart te som ger en skön känsla av välbefinnande. Nyttiga antioxidanter ingår och som stödjer förbränningen. Antioxidanter viktiga för att skydda cellerna mot skadliga fria radikaler. Shaken innehåller även viktiga vitaminer och mineraler och ger bra näring inför dagens utmaningar.

Kontakta oss

Vill du ha mer tips om, hur du kan lägga upp dina frukostar och skaffa ett bättre näringsintag före träning? Kontakta oss på telefon eller e-post redan idag så berättar vi mer. Välkommen!

 

Kontakta oss