Din hälsa är viktig för oss

Vi hjälper våra kunder att må bättre.
Prova vår 21 dagars utmaning NU

Frukostpaket

En kvinna gör en smoothie med blåbär och banan.

Nyttig frukost med smoothie

Med en frukost baserad på protein är det lätt att gå ner i vikt och skapa balans i vardagen. På Toppenform.nu hittar du ett brett sortiment av produkter från Herbalife, som ger dig komplett näring och extra energi. Gör din beställning i webbshopen idag och kontakta oss gärna om du har frågor.

En kvinna ställer en orange-smoothie på diskbänken.

En god start

Börja morgonen med lite Aloe Vera Örtkoncentrat i ett stort glas vatten. Aloe Vera är balsam för magen och innehåller över 70 olika näringsämnen och enzymer, som är bra för matsmältningen. Det är ett bra sätt att ersätta den vätska du förlorat under natten. Fortsätt sedan med Herbalife Formula 1 smoothie som innehåller sojaprotein, sunda kolhydrater och hälsosamma fetter. Shaken innehåller även viktiga vitaminer och mineraler och ger bra näring inför dagens utmaningar.

Vårt frukostpaket avslutas sedan med en varm kopp Thermojetics® örtte. Den innehåller extrakt av grönt och svart te som ger en skön känsla av välbefinnande. Nyttiga antioxidanter ingår och som stödjer förbränningen. Antioxidanter viktiga för att skydda cellerna mot skadliga fria radikaler. Shaken innehåller även viktiga vitaminer och mineraler och ger bra näring inför dagens utmaningar.

Protein till frukost

En nyttig frukost rik på protein ger din kropp energi utan att snabbt öka blodsockernivån, som t ex snabba kolhydrater kan göra. Det hjälper dig att stoppa sötsuget och du känner dig mätt längre. Våra frukostpaket från Herbalife ger dig också allt vad du behöver få i dig innan träning och skapa balans i vardagen.

Att välja en perfekt sammansatt näringsshake – protein och mycket mer – till frukost är ett enkelt sätt att ändra näringsintaget på en mer djupgående nivå. Att följa en måltidsplan för viktnedgång med rätt mängd protein gör att du bryter ner fett, snarare än muskler och du uppnår en mer effektiv och långsiktig viktminskning – utan oönskade jojoeffekter!

 

Kontakta oss

Vill du ha mer tips om, hur du kan lägga upp dina frukostar och skaffa ett bättre näringsintag före träning? Kontakta oss på telefon eller e-post redan idag så berättar vi mer. Välkommen!

 

Till kontakt