Din hälsa är viktig för oss

Vi hjälper våra kunder att må bättre.
Prova vår 21 dagars utmaning NU

Yttre näring

En kvinna ler och tvättar sitt ansikte med en produkt. Henne hy skiner.

Naturlig hudvård med Herbalife

Att vi behöver få i oss nyttig mat för att kroppen ska trivas vet de allra flesta. Men många glömmer att även vårt yttre behöver rätt näring för att må bra. På Toppenform.nu hittar du en mängd naturliga produkter från Herbalife som ger extra omsorg till hy,hud och hår.

Kroppsvård för alla tillfällen

Våra produkter för kroppsvård innehåller allt från rengöringskräm och fuktkräm för daglig användning till produkter och schampoo, som ger ökad glans och lyster. Alla hudvårdsprodukter innehåller ett stort antal vitaminer och botaniska ingredienser, som berikar huden.

Med rätt hudvård och intelligent näring för din hy når du snabbt underbara resultat. Välj din hudkräm från Herbalife på Toppenform.nu redan idag så känner du snart hur din hud vitaliseras – och njut lite extra av dofterna från din nya body lotion.

Hudvård med Aloe Vera

För dig som söker extra milda och skonsamma hudvårdsprodukter har Herbalife utvecklat sin populära Herbal Aloe-serie. Dessa hudprodukter är berikade med naturlig Aloe Vera och är fria från parabener och sulfater. Allt för att bevara fukten och ta hand om din hy, när den är trött och irriterad.

Här hittar du bland annat body lotion och ansiktskräm, som är så mild, att den passar för hela familjen. Eller välj en skön och vårdande hand- och duschtvål för er dagliga omvårdnad.

Kontakta oss

Har du frågor, funderingar eller vill ha rådgivning? Kontakta oss för mer information. Vi ser framemot att höra från dig!