För dig som idrottar

En kvinna gör en smoothie med blåbär och banan.

Energi och träning på toppnivå

Ta fitness, tävling och återhämtning till en ny nivå! Med Herbalife 24 får du rätt balans i din kost samt ökad energi både innan och efter träning. Tack vare ett maximerat näringsintag stärker du kroppen och gör den redo för nya utmaningar.

Våra produkter används flitigt av idrottare i hela landet, men fungerar också utmärkt för dig, som vill komma igång och motionera i vardagen. Beställ Herbalife 24 och öka din energi redan idag – välkommen till Toppenform.nu!

 

Fitness och återhämtning

Ny i Herbalifes produktsortiment – bättre än bäst… CR7Drive. Vilken sportdryck för dig som vill orka lite mer. Framtagen av ingen mindre än Christiano Ronaldo tillsammans med Herbalife. Det perfekta valet när du vill orka lite mer och bibehålla vätskebalansen i kroppen i samband med din idrottsutövning!

Vi har produkter med naturliga ingredienser, som motverkar trötthet och gör det lättare att ha fokus och uthållighet.

Kanske känner du ett behov av att fylla på med energi under olika delar av ditt aktiva liv? Herbalife LiftOff är en brusande lågkalori dryck, som kan drickas när och var som helst. Den utgör ett nyttigt och bra alternativ till andra drycker som läsk eller juice.

Jag hjälper dig att välja de produkter, som stöttar det resultat som du önskar!

 

Kontakta oss

Har du frågor, funderingar eller vill ha rådgivning? Kontakta oss för mer information. Vi ser framemot att höra från dig!