före-vikt

Eva Vadenmark

Så här blev det för mig…

Från trött, sliten – konsult, mamma med ett otroligt intensivt reseschema. Jag tror jag åt för bli pigg igen, och jag behövde inte kalorierna. Att träna försökte jag, men jag klarade inte att prioritera mig själv på samma sätt som andra. Konsultlivet innebar att jag åt ute många dagar  upp till 3 gånger på en dag. Kg efter kg satte sig på min kropp och jag kände inte igen mig. Det var en hemsk upplevelse att inte ha kontroll.

Se Produktsortiment här

Registrera dig för att:

  • Se priser
  • Få skräddarsytt upplägg
  • Beställa produkter

Kontakta mig!

Beställ produkter här

NU

Det är enkelt att integrera Herbalife näringen i mitt kosthåll. Jag har fått både näringskontroll och kalorikontroll. Sparar både tid och pengar. Det är så härligt. Resultat har jag fått många, och det som känns allra roligast är: jag har kommit i form igen. Gillar bilden av mig i spegeln. Lever ett aktivare liv än någonsin och orkar med det mitt i arbetsdagarna. Ett aktivt liv med toppnäring – vilken utdelning när det gäller viktkontroll och energi. Toppenform helt enkelt.

IMG_0957

Vill du komma i bättre form?

Bli piggare?  Boka tid för en genomgång av ditt näringsupplägg och aktivitetsnivå idag, och du kommer att få ett produktförslag av mig, som möjliggör att du uppnår dina önskade resultat.

Ta hjälp av Herbalifes näringsupplägg och kanske våra träningsgrupper som tillsammans med näringen verkligen ger resultat

24 Fit Club