Vårt bästa liv… hur skulle det se ut?

Många brukar prata om, hur viktigt det är, att just se den bilden inom sig, för att liksom få kraften att ändra på ingrodda och stundtals mindre bra vanor. Hur ser ett riktigt bra liv ut för dig? Vilka obalanser behöver du justera? Vilka områden i ditt liv behöver mer uppmärksamhet från dig?

Det är viktigt att måla bilden för att synliggöra, hur vill vi ha det.  Ju tydligare hjärnan ser vår ”inre karta” desto större kraft får vi för att förverkliga detta.

Om vi har släppt taget och liksom inte orkar? Ja, det är aldrig försent att börja fokusera igen. Tänk dina bästa tankar och gör en plan för din förändring.

Hur ser dina frukostvanor t ex? Hur startar du en dag? Ett bra stöd för att leva den dag vi har framför oss, eller lite på sniskan?

65727_10151407787724284_238724213_n

Välkommen att boka en genomgång av ditt kostupplägg och din livstil på telefon eller på plats.

När skulle vara en bra tid för dig. Vi  går igenom ditt upplägg, identifiera svagheter och styrkor och du får förslag till förbättringar.Viktkontroll förutsätter att ha näringsbalans och balans gentemot sin aktivitetsnivå. Bara att starta dagen med en bra frukost kan göra mycket för hur resten av dagen utvecklar sig.

Kontakta mig för att boka tid

Beställ produkter här