Det börjar dra ihop sig till arbete för en del igen. Och med det… nej, nu skall jag ta tag i vikten igen och börja träna. Många tror att det är träningen som gör viktminskningen framgångsrik.

Då vill jag hålla fram.. 20 – 80 regeln…. för framgångsrik viktkontroll svarar näring och måltidsplanen för ca 80 % och träningen för att minska i vikt 20%.

Så vill du gå ner i vikt – då är det verkligen läge för att kolla upp kostplanen, kom och gör en skanning och vi går igenom din måltidsplan. Leder den till dina önskade resultat? 
Träningen då – jo absolut. Det är toppen på alla de sätt. Vi mår gott av att träna, kroppen blir piggare, starkare och vitalare. Så absolut och både styrketräning och kondition. Jag har lite lockbete utlagda för mig själv för att inte tappa bort min träning. World Triathlon i augusti – en liten variant. Ett 15 mils cykellopp i september Stockholm Velathon. 
Dock näringen ligger som en riktig bas i alltihop. Vare sig det handlar om viktkontroll, muskeluppbyggnad och bättre träningsresultat eller helt enkelt bara må bra varje dag.