Jag firar denna morgon. Trots att solen inte kommit fram i sin fulla kraft så känns det ändock gott. På ingen tid har naturen fullkomligt exploderat. Och jag med den. Plockat massor av nässlor och premiärsoppan är avnjuten. Denna gång med en liten ny vinkling på receptet med jordärtsskocka och potatis i grunden. Det blev totalt mums. Så en stor påse är plockad för att ta med hem efter några dagars utflykt i en annan värld än den, som är min i vardagen. Här, där jag är och hälsar på min kompis så finns knappt ett ljud mer än fåglar och vind. De dofter som är är från växtligheten. Det är annorlunda än i stora staden och Fridhemsplan, där jag är granne med utryckningsfordon från alla håll. Polisen, brandkåren, och St Görans sjukhus.

Det låter helt enkelt väldigt annorlunda i stan.

Jag firar. Många saker just nu, men det jag vill sätta extra fokus på just nu … det är  22 år sedan jag började bygga min relation till Herbalife. Jag mixade min första shake och önskade få lika mycket energi som min kompis Yvonne, vars resultat på näringsprodukterna fullkomligt slagit mig rakt i ansiktet och jag bara kände: De där vill jag också prova. Jag var då trött, rätt sliten och ordentligt överviktig. Mitt i en skilsmässa som jag inte ville och med ansvar för tre barn och ett eget företag. Det var utmanande att klara den situationen. Jag verkligen åt för att få energi om än jag hade fyllt kalorikvoten för länge sedan.

Så såg jag Yvonne, såg hur hon minskade i vikt, såg hur hon fick avsevärt mer energi och lätthet i sina rörelser. Det gjorde intryck på mig och jag ville också pröva. Det är 22 år sedan.

22 år är en lång relation. Ett äventyr för det första att få ordning på mitt energi intag på ett enkelt och okomplicerat sätt. Herbalife är en verklig hit. Att få till ekvationen bra kalorier och i lagom mängd – det var en sån befrielse. En lösning som fungerade i min bråttomvardag och som fungerar alltjämnt – 22 år senare.

Å vad jag önskar, att jag just denna dag hade kunnat skriva – tack Yvonne Lindström för att du visade vägen och tack Mona Eriksson för att du tog hand om mig och mina inköp och peppade mig, och talade för, att jag i min tur också skulle hjälpa andra. Jag var väldigt motsträvig. Extra jobb? Nej, gud bevares! Jag var ju drunkningsfärdig redan i starten. Men du visade mig, hur jag faktiskt genererade kunder på mitt eget produktresultat, och byggde en inkomst till dig. Så varför inte till mig själv? Ja, lite tröglärd men efter fyra månader föll en polett ner. Jag skulle inte sälja min tid. Och mot alla odds. Jag som inte ville, inte hade tid, som hade ett heltidsjobb och tre barn att ansvara för. Vad händer? För några år sedan passerade jag, som nummer 5 i Sverige 1 miljon volympoäng i omsatta produkter. Och jag bygger för fullt på min 2 miljon volympoäng. Det betyder kanske 11 – 12 000 kundförsäljningar. Det känns märkligt och magiskt.

Vilket fantastiskt äventyr som livet som Herbalife medlem har bjudit mig på. Besett stora delar av världen, fått en ledarskapsutbildning second to none. Blivit inspirerad till att utvecklas än mer. Blivit pålitligt sportigare än någonsin. Fått vänner på så många platser här hemma, längre ifrån , ja i hela världen. Jag känner, att var jag nästan än kommer, så kan jag knacka på hos någon Herbalife medlem.

Det har varit många utmaningar på vägen. Precis som i en relation. Mycket att ta tag i, mycket att våga stå upp för etc. Fördomarna jag har mött är legio. T ex att man får aids av Herbalife. Men det har varit så värt det.

Företaget – så som det har utvecklats. Professionaliteten.  I varje del av verksamheten. Det går inte att beskriva.

Ja, jag är helt enkelt en mycket tacksam Herbalife medlem en dag som denna.

Detta är en lång och pålitlig relation och så värt att fira.